Acest site este SINGURUL site oficial al Colegiului de Științe ale Naturii "Emil Racovita", orice alt site sau pagina de facebook nu reprezinta pozitia oficiala a scolii.

Colegiul Emil Racovita
Colegiul Emil Racovita
Colegiul Emil Racovita
Colegiul Emil Racovita
Colegiul Emil Racovita
Colegiul Emil Racovita
Colegiul Emil Racovita
Implicarea elevilor de la Colegiul de Științe ale Naturii “Emil Racoviță” Brașov în
Campania socială “Săptămâna legumelor și fructelor donate”,
în parteneriat cu S.N.C.R.R. Brașov
În data de 24 noiembrie 2017, în școala noastră s-a desfășurat o activitate caritabilă prilejuită de Campania socială “Săptămâna legumelor și fructelor donate”. Această campanie se desfășoară în cadrul Programului S.N.A.C. - Strategia Națională de Acțiune Comunitară – program organizat de Ministerul Educației Naționale și Asociația „Children High Level Group”.
În această activitate caritabilă s-au implicat, prin donarea de fructe și legume, 78 de elevi de gimnaziu și 16 elevi de liceu - care participă la Cercul “Sanitarii pricepuți Dintre elevii de gimnaziu, 31 au luat parte la o activitate educativă în care s-au realizat: o scurtă prezentare aStrategiei Naționale de Acțiune Comunitară și a importanței voluntariatului în viața comunității, o prezentare a Proiectului  Împreună – pentru sănătate!”, coordonat de d-na prof. Mihălcescu Cristina și realizat în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie Română – Filiala Brașov, precum și o dezbatere privind importanța consumului de fructe și legume proaspete. La această activitate a luat parte, în calitate de profesor colaborator, și d-na prof. Drăghici Elena-Mădălina.
Fructele și legumele au fost donate către 25 de beneficiari ai Crucii Roșii Române – Filiala Brașov, beneficiari care fac parte din familii cu posibilități materiale reduse și cu numeroși copii.